RESITA – Metroul suprateran, autostrada si aeroportul primarului Stepanescu

metrou suprateran 1

In conditiile in care investitorii privati nu prea se inghesuie sa investeasca in judetul Caras-Severin si, in special in Resita, iar munca de atragere a acestora nu prea da roade, primarul Stepanescu si-a gasit o noua indeletnicire, aceea de a crea proiecte pe hartie.

In urma cu cateva luni, primarul Stepanescu anunta, cu surle si trambite, un proiect de constructie a unui metrou suprateran in Resita, acum Primaria Resita a anuntat includerea in Strategia de Dezvoltare a Resitei pentru perioada 2014-2020 a unor obiective importante, printre care o autostrada si un aeroport.

„Primaria Resita a transmis o adresa catre Consiliul Judetean Caras-Severin in care propune includerea in strategia de dezvoltare pentru perioada 2014-2020 a judetului Caras-Severin a urmatoarelor obiective:

– o autostrada care sa faca legatura intre Resita si autostrada Nadlac-Arad-Timisoara-Lugoj-Deva-Sibiu-Pitesti, un proiect important care se incadreaza in strategia TEN-T, axa rutiera prioritara 7.

Autostrada va optimiza conexiunea rutiera de-a lungul coridorului pan-european IV: spre vest, cu Ungaria si celelalte state membre UE, si spre est, cu Bucuresti si Constanta-Marea Neagra. Totodata, autostrada va asigura o mai buna legatura interna intre centrele regionale Arad, Timisoara, Lugoj si Deva.

– un aeroport de mici dimensiuni in Resita, cu o dotare minima, sau a unui heliport care ar putea crea facilitati precum: baza fixa pentru serviciile unui operator aerian, servicii de urgenta etc.” anunta reprezentantii Primariei intr-un comunicat de presa.

Sursa: ziarul Resita  www.resita.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s